26 Temmuz 2014 Cumartesi

Hekimlerimiz



Diş Hekimi Ünal Güngör...
  1965 yılında, İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldu. Askerlik görevinden sonra memleketi İznik'te muayenehaneciliğe başladı. Uzun meslek hayatı boyunca pekçok seminer ve kongreye katılmıştır. Çok yakında 50. yılını kutlayacak olan Ünal Güngör halen kurucusu olduğu Özel İznik Ağız ve  Diş Sağlığı Polikliniği mesul müdür ve diş hekimi olarak görev yapmaktadır.

 Diş Hekimi Rahşan Güngör...
  Gölcük doğumlu Rahşan Güngör, Kocaeli Fen Lisesi ardından 2000 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı sene meslektaşı Ünsal Güngörle evlenerek İznik'e yerleşti. 2013 senesine kadar İznik Devlet Hastanesi'nde diş hekimliği ve başhekimi yardımcılığı görevlerini yerine getirdi. Pekçok seminer ve kongreye katılmıştır. Estetik diş hekimliği ilgi alanıdır. 2013 senesinden beri birlikte kurmuş oldukları Özel İznik Ağız ve Diş Sağlığı Poliklinği'nde görev yapmaktadır. Beril ve Uğur'un annesidir.

Diş Hekimi Ünsal Güngör...
  İznik doğumlu Ünsal Güngör, Bursa Erkek Lisesi'ni tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Çapa Diş Hekimliği Fakültesi'ni kazandı. 1996 yılında mezun oldu. Askerlik görevinin ardından memleketi İznik'te babasıyla birlikte mesleğe başladı. Pekçok seminer ve kurs programına katılmış olan Ünsal Güngör özellikle implant cerrahisi ve estetik diş hekimliğiyle ilgilenmektedir. Beril ve Uğur'un babasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder